Trandafiri in cupola de sticla

Showing all 75 results

Showing all 75 results

Cumpara trandafiri criogenati atunci cand vrei sa faci cele mai placute si interesante surprize. In magazinul nostru online poti gasi mai multe tipuri de trandafiri criogenati, in culori si combinatii variate, astfel incat sa poti identifica foarte usor produsele de care ai nevoie. Trandafirii criogenati te vor impresiona inca de la primul contact prin contrastul dintre delicatete si rezistenta. Ajunsi in casa, acesti trandafiri poti rezista pana la 25 de ani, daca ii intretii corespunzator. Pentru a alege cei mai potriviti trandafiri criogenati trebuie doar sa verifici lista noastra de produse si sa identifici trandafirii sau combinatiile potrivite de flori, astfel incat sa obtii aranjamente atemporale, care sa te integreze perfect in casa ta sau care sa se transforme intr-un cadou impresionant.

Inainte de a trece prin procesul de criogenare si conservare, trandafirii sunt atent selectionati astfel incat sa fie conservate doar florile perfecte, aflate in cel mai bun moment al dezvoltarii. Toate petalele sunt proaspete, iar florile sunt bogate, frunzele sunt verzi si tulpinile sunt fresh, pentru ca rezultatul final sa fie tot o floare perfecta, aflata sub o cupola eleganta.

Posibilitatea de a conserva cei mai frumosi trandafiri pentru o lunga perioada de timp este cea care adauga splendoare detasata trandafirilor apreciati si cautati, pentru mai multe ocazii speciale. Trandafirii criogenati sunt expresivi si sunt unici datorita atentiei cu care au fost introdusi in aranjamente florale concepute de specialisti din domeniu. Trandafirii criogenati au un stil de pastrare autentic, mentinand florile vii, pentru cat mai mult timp.