Cateva gadgeturi inteligente pentru o casa smart

Situatia de urgenta cauzata de coronavirus ne-a obligat sa traim in casa pentru mai multe ore. Si chiar si cei care au putut continua sa lucreze au trait calatoria spre casa ca pe o intoarcere intr-un loc sigur. Reglarea temperaturii in casa, aprinderea si stingerea luminilor, verificarea functionarii corecte a cazanului, curatarea casei. Actiuni a caror frecventa a crescut in mod disproportionat, la fel ca multe alte actiuni zilnice care au transformat mediul de acasa dintr-un dormitor intr-un loc in care se petrece cea mai mare parte a zilei.

Pe Shopeo poti gasi o gama extinsa de dispozitive si electronice pentru casa ta. Tot ce trebuie sa faci este sa le selectezi pe cele mai bune dintre ele si cu siguranta vei obtine rezultatele dorite. In acest marketplace ai la dispozitie inclusiv reduceri si oferte speciale, iar in magazinul online poti gasi mai multe inclusiv pentru casa in general si pentru decoratiuni.

Prezentarea telecomenzii universale inteligente

Ne indreptam spre o casa care este din ce in ce mai mult controlata de smartphone-ul nostru. Pornim de la distanta boilerul, controlam jaluzelele, vizionam videoclipuri pe televizorul inteligent si putem efectua o multitudine de alte actiuni. De cele mai multe ori vei avea nevoie de o telecomanda care sa controleze tot ce inseamna electronice in casa ta. Vestea buna este ca poti gasi reduceri la elecrocasnice si la componente electronice astfel incat sa iti poti optimiza bugetul.

Luminati confortul casei

Produsul care va va revolutiona ideea de iluminat acasa exista. Este vorba despre kitul de pornire Lighting White And Colour de la Philips. Acest produs va permite sa aveti intotdeauna iluminatul potrivit in casa si sa experimentati primele forme de automatizare. Un exemplu? Lumini albe dimineata sau cand este innorat in afara casei.  Cu oferte electronice este mai usor sa gasesti produsele de care ai nevoie la preturi decente.

Control total in orice moment si in orice loc

Doriti sa conectati si sa controlati de la distanta pornirea sau oprirea aparatelor de uz casnic si a dispozitivelor electronice? Solutia este comutatorul inteligent Sonoff 4CH Pro R2. Un produs care va va permite sa stabiliti timpi de control fara stres prin simpla programare a temporizatoarelor si a modurilor pentru fiecare aparat sau dispozitiv in parte in aplicatia eWeLink.

Termostatul care va economiseste bani

Este esential sa aveti un control inteligent asupra aparatelor electrocasnice. Pentru cazanele pe gaz si apa, iata termostatul wifi. Dispune de un control inteligent wifi cu aplicatie care poate seta temperatura in intervalul dorit pentru a va mentine casa calda in orice moment. Ecranul cu butoane tactile LCD cu iluminare din spate face ca gestionarea acestuia sa fie foarte intuitiva si simpla.

Tot in gama electronice intra si colectia de telefoane mobile pe care cu siguranta vei vrea sa le achizitionezi din magazine online de incredere, in care poti beneficia si de unele reduceri considerabile la astfel de produse. Tot ce trebuie sa faci este sa le selectezi pe cele potrivite pentru tine.