Ateliere în școli și grădinițe

Dascălii sunt întotdeauna preocupați să găsească activități noi și interesante, care dincolo de ceea ce oferă programa școlară, să le deschidă elevilor noi perspective de învățare și să îi îmbogățească cu deprinderi cât mai diverse.

Noi vă venim in întâmpinare și vă propunem pentru Săptămâna Școlii Altfel, 1/8 Martie sau în oricare alt moment ales de dvs., un atelier inedit, în cadrul căruia copiii se vor distra, vor învăța lucruri utile despre flori și vor crea cu mânuțele lor un aranjament floral pentru mami sau doamna învățatoare.

În cadrul atelierului de creație florală pentru copii, cei mici vor învăța ce sunt florile, semnificația florilor, a culorilor, ocaziile și modul în care se oferă flori, cum ne putem exprima sentimentele cu ajutorul florilor.

Ce câștigă copiii din acest atelier:

  • însușirea prin joc a unor noțiuni de bază despre flori – oferirea florilor, semnificația lor, cum avem grijă de flori
  • stimularea creativității – copii vor fi încurajați să își exprime sentimentele despre flori, să propună modalități de aranjare, alăturare a culorilor și florilor, în funcție de tematica atelierului
  • stimularea talentelor prin joc – cei mici vor realiza singuri, sub îndrumarea floristului, un aranjament pe care îl vor lua apoi acasă.

Ce învățam:

  • noțiuni introductive despre flori
  • care sunt florile specifice anotimpului în care ne găsim?
  • ce pot să fac – realizarea de către fiecare copil a unui aranjament floral

Durata: 1 oră

Prețul atelierului se negociază în funcție de caz și include toate florile și materialele folosite. Aranjamentul creat va fi luat acasă de catre copii.

Dacă doriți o ofertă personalizată pentru un atelier în clasa sau școala dvs., vă rugăm să ne contactați.

Școala altfel 2016

Școala altfel 2015